Over het Centrum

Over het Centrum voor Levensvragen 

Het Centrum voor Levensvragen regio West-Brabant en Tholen is een samenwerkingsverband van professionele geestelijk verzorgers die ondersteuning bieden op het terrein van zingeving, levensvragen en spiritualiteit. Wij zijn tevens een schakel tussen uw vragen en de begeleiders en organisaties die u hierbij kunnen helpen. Onze geestelijk verzorgers zijn geregistreerd bij de Stichting Kwaliteitsregister Geestelijk Verzorgers (SKGV). Iedereen kan passende geestelijke verzorging krijgen, welke levensovertuiging u ook heeft.

Ook voor zorgverleners 

Naast individuele begeleiding bieden wij ook ondersteuning aan professionals en vrijwilligers in de zorg- en hulpverlening. Zo organiseren wij scholingen en kunnen wij voorlichting geven over geestelijke verzorging. Daarnaast zijn geestelijk verzorgers beschikbaar voor deelname aan multidisciplinair overleg. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Organisatie

Het Centrum voor Levensvragen is onderdeel van het Netwerk Palliatieve Zorg Roosendaal – Bergen op Zoom – Tholen. Het team van het Centrum voor Levensvragen West Brabant en Tholen bestaat uit 8 geestelijk verzorgers.